Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijving ter plaatse op de dag van het evenement

170 km: 7u30 tot 9 uur
133 km: 7u30 tot 10 uur
100 km: 7u30 tot 10 uur
  66 km: 7u30 tot 11 uur

Voorinschrijving individuen

Enthousiastelingen die op zaterdag 3 augustus meteen van start willen gaan kunnen zich de avond voordien (vrijdag 2 augustus) reeds van 17 tot 20u voorinschrijven aan de inschrijvingslocatie ADEPS-skipiste - Baraque de Fraiture (Vielsalm).

Voorinschrijving groepen

Tijdswinst op evenementen

Groepen vanaf 10 personen kunnen zich voorinschrijven tot 21 juli. Dit kan door een excel bestand met de gegevens van iedere persoon (naam, voornaam, geboortedatum, adres, e-mailadres, eventueel lidnummer en de gegevens van de contactpersoon van de groep) door te sturen naar matthias@vwb.be . De contactpersoon van de club krijgt dan een betalingsuitnodiging en na betaling worden alle nodige documenten kort voor het evenement thuis toegestuurd.

Preregistratie voor niet-leden

Tijdswinst op alle evenementen

Leden van de Vlaamse Wielrijdersbond hoeven bij het inschrijven op evenementen geen tijd te verliezen. Ze laten ter plekke enkel de barcode op hun lidkaart inscannen zodat ze snel weer op de fiets zitten. Via dit scanningssysteem hebben de federatie en de lokale inrichters immers alle relevante informatie (o.a. noodzakelijk voor veiligheid en verzekering) en hoeven de leden dus ook geen aparte inschrijvingsformulieren in te vullen.

Niet-leden krijgen nu ook de mogelijkheid om op een vlotte manier aan de (kleine) papierwinkel te ontsnappen. Normaal dienen zij bij elk evenement tekens een dagverzekeringsformulier in te vullen. Ze kunnen zich nu via deze link laten preregistreren. Dat gaat eenvoudig: men vult de nodige gegevens in onderaan de pagina bij "toevoegen registratie" en men ontvangt dan een E-mailbericht met een barcode die men kan afdrukken en op alle VWB-tochten kan laten scannen. Net zoals de leden dat met hun lidkaart doen.